МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2016
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg
Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
26 Април 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[10 Март 2017]

В Кърджали стартира Националната кампания „Заедно за Европа”


[Още снимки]


Областният информационен център Кърджали стартира Националната кампания „Заедно за Европа”, която ще се проведе в периода 10 март – 20 май от всички 28 информационни центрове за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България и отбелязване на няколко важни годишнини-60 години Европейски социален фонд, 10 години на България в ЕС и 5 години съществуване на ОИЦ Кърджали. На специална пресконференция ръководителят на Центъра Дора Христова представи символиките и всички събития, които ОИЦ ще проведе за граждани, бенефициенти и неправителствения сектор през следващите два месеца.„ОИЦ-Кърджали планира посещения в различни общини на област Кърджали, където пред бенефициентите ще се представят предстоящото председателството на България на Съвета на Европа, успешни практики от реализирани проекти и актуални възможности, предоставени от оперативните програми”, обяви Дора Христова. Тя допълни, че по повод 60 години ЕСФ ще бъдат направени серия интервюта с бенефициенти или ползватели на услуги по проекти, които разказват „истински“ истории за това как се е променил към по-добро животът им.
Няколко са съпътстващите дейности по случай 10- годишнината от членството на България в ЕС. Те включват студентски конкурс за есе на тема „България в ЕС: 10 години по-късно” като целта е да бъде представена оценката на младите и образовани хора за участието на България в голямото европейско семейство. На регионално ниво предложенията ще се събират до 7 април 2017 г. и ще се оценяват от жури, организирано от ОИЦ- Кърджали. За първи път ще се състои и журналистически аналитичен материал, свързан с равносметката от „България в ЕС- 10 години по-късно”. По повод 5 години от създаването на мрежата от 28 ОИЦ в страната на 19-20 май 2017г. ОИЦ - Кърджали ще гостува на ОИЦ-Габрово, домакин на национална среща на представителите на мрежата. В периода 26 април - 1 май ще бъде организиран Ден на отворените врати по проекти, съфинансирани от ЕФРР, с фокус върху един от успешните проекти на община Кърджали “Изграждане на парк Арпезос-Север”. Заключителното събитие е на 9 май. В хепънинга ”Ръка на приятелството” ще се включат деца и групи от ОДК. В парк “Арпезос – Север“ ще има и мобилен щанд и изложба-пано на реализиране добри проекти в област Кърджали.Новината е посетена: 195 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

ИЗБОРИ

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Семеен хотел Олимпия Минерални бани Семеен хотел Роксана Минерални бани