Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Откриха Технополис

 12 Декември 2007

Днес нов хипермаркет Технополис отвори врати за първите си посетители в Кърджали. Лентата прерязаха кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис и председателят на съвета на директорите на Технополис Тодор Белчев. За официалното откриване бяха дошли много гости и приятели на веригата, сред които и изпълнителните директори на реномираните фирми “Беко” и “Ел Джи” за България.
Само преди дни тук бе строителна площадка. Благодаря най-вече на момичетата и момчетата, които ще работят в магазина и направиха днешното откриване възможно. Благодаря и на общинското ръководство за разбирането и подкрепата при реализиране на този обект в рамките на три месеца. Убеден съм, че община Кърджали е работеща община и бих посъветвал всеки голям инвеститор да дойде, да види и да разбере, че нещата в Кърджали стават бързо и лесно, каза г-н Белчев.
Много се радвам, че в рамките на три седмици отварят врати три големи хипермаркета. Като кмет не мога да не бъда доволен от този голям инвеститорски интерес към Кърджали, който вярвам ще продължи и през следващите години, каза в словото си и кметът Х. Азис.
Енорийският свещеник отец Петър и районният мюфтия Шабанали Ахмед първи поздравиха гостите и благословиха начинанието.
Новият хипермаркет е 17 по ред в страната от известната верига Технополис. Той разполага с над 2 000 кв. м търговска площ. Главен изпълнител на проекта е строителна фирма “Дан 92” ЕООД. Размерът на вложените в обекта инвестиции е 5 мил.лв., а разкритите работни места са 60.
Като подарък от Технополис за жителите на града са закупени и предоставени на общината 50 дръвчета, които ще бъдат засадени по бул. “България”.

Още снимки
 Прочитания: 2920 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign