Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

С четири спектакъла посрещаме Коледа и Нова година

 14 Декември 2007

В рамките на общинската програма ,посветена на Коледните и Новогодишните празници Драматично -куклен театър “Димитър Димов” - Кърджали ще представи за най-малките си зрители постановките - “Откраднатите ботушки на Дядо Коледа” и “Няколко часа до Коледа”. В периода 17-23 декември двете коледни представления ще бъдат многократно играни пред ученици от всички учебни заведения на града, както и в детските градини по график. Талантливите актьори на куклената формация ще гостуват първо в Основно училище в с.Енчец - понеделник ,17 декември от 13 часа със спектакъла “Няколко часа до Коледа”, а от 15 часа същия ден в салона на театъра ще бъде представена постановката “Откраднатите ботушки на Дядо Коледа”.
Спектакъл за децата на Кърджали ще подари и съставът на театър “Кадрие Лятифова”. На 18 декември /вторник/ възпитаниците на Основно училище “П.К Яворов”- Кърджали ще могат да видят постановката “Аладин и вълшебната лампа”.
Тази вечер в културния афиш на Кърджали е включен и другият спектакъл на ДМДТ “Кадрие Лятифова”. От 19 часа на сцената на театъра ще започне празничният концерт “Фиестата продължава”.
 Прочитания: 2152 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign