Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Благотворителен концерт

 18 Декември 2007

Благотворителен концерт във връзка с коледните и новогодишни празници организира днес в Дома на културата Сузан Яшар, нейното семейство и екип от СОУ "Петко Рачов Славейков". Сузан Яшар, която познаваме от благотворителната изложба с картини през месец юни, пристигна от Белгия, където живее с родителите си от лятото, за да осъществи една своя отдавнашна идея. Събраните средства ще бъдат дарени на онкоболни деца от Кърджали. Покани за концерта бяха изпратени до всички институции в града, до ръководства на фирми и банки, до лекари.
Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис се отзова на поканата и присъства на благотворителния концерт. Той използва възможността да дари няколко чувалчета с играчки, пособия, лакомства и дрешки за онкоболните деца.
Паралелно с концерта се проведе и благотворителен базар във фоайето, на който се продаваха саморъчно изработени от ученици картички, сурвачки и други предмети. Сузи вече е подготвила и 16 платна, които ще дари на Онкологичен диспансер - Хасково. Там се лекуват онкоболните от Кърджалийски регион.


 Прочитания: 2964 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign