Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Пламен Стайков - спортист на годината

 20 Декември 2007

На официална церемония снощи в хотел “Кърджали” бяха наградени десетте най-добри спортисти за изминалата 2007 година. Носител на приза стана автомобилният състезател Пламен Стайков. Само с една точка по-малко на второ място се класира Ивайло Стойчев – най-добър вратар на юношеския национален отбор по водна топка.
На трето и четвърто място са Николай Колев и Невен Нешев –състезатели по плажен волейбол. Пети е Айджан Ахмед – борба, шести- скутеристът Георги Калфов. На седма и осма позиция останаха Георги Пройков и Димитър Иванов състезатели по кану-каяк. Единствената представителка на нежния пол сред най-добрите спортисти в община Кърджали е състезателката по тенис Симона Хорсикян, която зае девето място. Десети в класацията е културистът Борислав Мухтаров.
Купите и специалните плакети за първите трима връчи кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис, който поздрави победителите и всички спортни деятели и треньори присъстващи на церемонията. Градоначалникът им благодари за това, че със своите успехи представят достойно Кърджали не само в България, но и извън пределите на нашата страна.
Десетте най-добри спортисти бяха определени след проведена анкета сред регионалните медии в периода 1-15 декември.

Още снимки
 Прочитания: 2552 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign