Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Да е честита мирна и щастлива 2008-ма година

 31 Декември 2007

СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,
УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Позволете ми от мое име и от името на Общинска администрация Кърджали да Ви поздравя с настъпващата Нова година и да пожелая на вас и на вашите семейства здраве, щастие и късмет!
Изпращаме една трудна, но успешна за общината ни година. През изминалите 12 месеца изпълнихме немалка част от намеренията си по отношение на инфраструктурата, на финализирането на важни за района проекти. Изграден беше и посрещна първите си клиенти новият Пазар на производителите. Това е най-големия реализиран проект и най-голямата инвестиция в общината през последните 20 години.
Отвориха врати три хипермаркета –„Техномаркет”, „Билла” и „Технополис”, които осигуриха над 250 нови работни места.
Подписан беше договор за укрепване бреговете на река Арда в района на град Кърджали за 50 млн.лв. Работата по този обект ще започне през настоящата 2008 година.
Отминалата 2007-ма беше изключително важна за нас, тъй като тя е първата година от реалното членство на България в Европейския съюз. Надеждите са ни, че плюсовете от това членство ще усетим още тази година. Искренно се надявам 2008-ма, която посрещаме да е по-добра за всички кърджалийци. Да продължим с осъществяването на нашите намерения и проекти, които ще подобрят нашия град и стандарта ни на живот.
Още веднъж искам да честитя на всички жители на община Кърджали настъпващата Нова година. Нека да е мирна, щастлива и плодовита 2008-ма година!
Честит празник!


 Прочитания: 2098 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign