Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Деца шарят великденски яйца

 25 Април 2008

По традиция за всеки Великден участници от кръжочните форми към Обединен детски комплекс заедно с техните ръководители шарят яйца. Тази година в боядисването ще се включат и деца с увреждания от Клуба на инвалида, и представители на местната структура на ДАМС. Г-н Владимиров –изпълнителен директор на “Яйцепром”АД –Кърджали вече дари 300 яйца.Те ще бъдат украсени и раздадени на празника, когато ще се проведе и конкурсът за най – здраво великденско яйце. По идея на Детски и младежки парламент към ОДК ще бъде раздаден и празничен козунак, осигурен за четвърти път от фирма ”Компакт” ООД.
Община Кърджали и Обединен детски комплекс канят всички деца, майки и татковци, баби и дядовци на “Великденски детски празник” в неделя от 11 ч. в градинката пред църквата „Св. Георги Победоносец”. След тържестваната пасхална служба в храма отец Петър ще благослави за здраве деца и възрастни. Кметът инж. Хасан Азис също ще поздрави с Възкресение Христово всички присъстващи.
Празникът ще продължи с музикална програма с участието на вокални групи от Обединен детски комплекс и СОУ „Владимир Димитров – Майстора”. За доброто настроение на всички ще се погрижи и любимецът на децата - клоунът Роко Коко.


 Прочитания: 2063 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign