Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Открита младежка сцена

 13 Май 2008

Атрактивни, забавни и талантливи момчета и момичета от Кърджали ще покажат своите възможности на 16 май от 18 часа. Пространството в района на бившия паметник на Георги Димитров до театър “Д. Димов” ще се превърне в открита младежка сцена, на която мечтите на младите хора от Кърджали за изява пред широка публика ще станат реалност.
Идеята на организаторите -община Кърджали, Обединен детски комплекс и местната структура на ДАМС е първата открита младежка сцена да стане традиционна за града. Желаещите да се изяват могат да подготвят песен, танц, скеч, фокус и какво ли още не… Първите, решили да се представят на сцената, вече са подали заявки за участие в Обединен детски комплекс. Директорката на ОДК Кърджали Златка Пеньова съобщи, че младежите залагат на модерния балет, хип-хоп и рап изпълнения и бийт бокс. До момента има над 10 кандидатури за откритата младежка сцена. Продължава приемането на заявки за участие. Желаещите могат да направят това до края на работния ден утре, 14 май в ОДК или на тел: 6-23-24.
Първата открита младежка сцена се посвещава на две събития от празничния календар - Деня на българския спорт 17 май и Седмицата на съпричастност към жертвите на спин. В рамките на откритата младежка сцена членове на клуб “Зраве, секс и наркотици” ще раздават и брошури за предпазване от ХИВ/СПИН. Прочитания: 1889 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign