Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

1 юни

 30 Май 2008

По случай 1 юни – Международния ден на детето Община Кърджали и Обединен детски комплекс организират две прояви.
На 31.05. /събота/ от 9 ч. в ОДК ще се проведе турнир по тенис на маса за ученици от V-тите класове. Турнирът е индивидуален. За участие всеки ученик трябва да представи ученическа карта. За повече информация на тел: 6 23 24. За всички участници Община Кърджали е осигурила лакомства, а за класиралите се на първите 10 места – награди.
На 1 юни /неделя/ Община Кърджали и ОДК канят всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета и техните родители на ВЕСЕЛ ДЕТСКИ ПРАЗНИК в Градската градина от 10 ч. Клоуните Роко Коко и Парцалинка ще се грижат за доброто настроение на децата, а малчуганите от детските градини ще изнесат интересна програма. След това празникът ще продължи в четири детски къта разположени в алеите на Градската градина, в които децата ще могат да се забавляват:
- Детски кът „Микрофона е ваш”, където всяко дете което желае заедно с Парцалинка ще може да изпее песен или да каже стихотворение;
- Детски кът „Кой е по-по-бърз и сръчен”, където децата заедно с Роко Коко могат да се състезават в различни забавни игри – дартс, въртене на обръчи, надуване на балони, стреляне в цел и др.;
- Детски кът „Моето шарено детство”, където всички деца могат да нарисуват на асфалт с цветни тебешири своите детски мечти;
- Детски кът „ Аз творя”, където учители и деца от ОДК ще показват на желаещите как се изработва оригами.
На всички детски градини участващи в програмата Община Кърджали ще подари подаръци, а за всички деца на празника ще има лакомства.
В детския празник ще се включат и спонсори – Ротари клуб, Прокредит банк и Пощенска банка, които ще зарадват децата с балони, лакомства и пособия за рисуване.
По случай 1 юни Община Кърджали оситурява безплатно пътуване на малчуганите на детската железница в парк „Простор” от 10 до 22 ч.


 Прочитания: 3576 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign