Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Елисавета Кехайова е третият зам.-кмет

 18 Юли 2008

Днес за първи път бе представен пълният кметски екип в община Кърджали за мандат 2007-2011г. Елисавета Кехайова е третият зам.-кмет. Тя поема ресора на образованието, хуманитарните дейности и спорта.
Г-жа Кехайова е родена в гр. Смолян и е завършила средното образование в Златоград. По – късно завършва ВТУ “Св. Св. Кирил и Методий”, специалност българска фиология. Има и магистърска степен по психология и социални дейности. Професионалната си кариера започва в община Ардино като секретар на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. През последните години е работила в ОД “Полиция” група “Български документи за самоличност” като системен администратор. Омъжена е и има едно дете.
При официалното й представяне, кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис каза, че тя поема един не лек ресор. На дневен ред стоят въпросите със средищните училища, делегираните бюджети, организиране ученическия транспорт и други.
От своя страна г-жа Кехайова благодари за оказаното й доверие и подчерта, че ще положи всички усилия, за да отговори на предизвикателствата, които стоят пред нея.


Още снимки
 Прочитания: 3341 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign