Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Изложба "Наркотични вещества и агресия"

 10 Февруари 2009

На 12.02.2009г. от 12.30 часа Председателят на Областния съвет по наркотични вещества – Кърджали г-н Сезгин Бекир ще представи изложбата “Наркотични вещества и агресия”, която е изработена от Музея на МВР – гр. София и е закупена със средства по Националната програма за изпълнение на Плана за действие на Националната стратегия за борба срещу наркотиците в България 2003 – 2008 г.
След откриването на изложбата в актовата зала на СОУ "П.Р.Славейков" ще се проведе дискусия с учениците за рисковете от употребата и злоупотребата с наркотични вещества.
Младите хора имат нужда от надеждна и своевременна информация относно рисковете, произтичащи от употребата на упойващи вещества и затова Областният съвет по наркотични вещества – Кърджали осъществява превантивни дейности за ограничаване разпространението и употребата на наркотици и други психоактивни вещества.
Изложбата ще остане близо един месец в училището, след което ще бъде представена и по другите училища в област Кърджали. Съдействие при разпространението ще окаже Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.


 Прочитания: 1948 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign