Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Състезание по дарц

 11 Февруари 2009

По повод 19 февруари и 136 години от гибелта на Васил Левски, община Кърджали, Регионален инспекторат на образованието, Съюз на военноинвалидите и военнопострадалите и Военен клуб Кърджали организират поредица от спортни прояви.
Първата се проведе днес по обяд във Военния клуб. За поредна година умения в състезание по ДАРЦ показаха ученици от 5 и 6 клас на средно-общообразователните и основни училища в община Кърджали. В надпреварата участваха пет отбора от по шестима състезатели. На първо място с 91 точки се класираха възпитаниците на СОУ “П. Р. Славейков” следвани от отборите на СОУ “Св. Климент Охридски” и ОУ “Васил Левски”.
Индивидуални победители в днешното състезание станаха Димитър Калчев от СОУ “Отец Паисий” с 23 точки, Сонер Мехмед- ученик в СОУ “Св. Климент Охридски” с 21 точки и възпитаникът на СОУ “П. Р. Славейков” - Янко Топалов с 20 точки.
Наградите –статуетка и медали бяха връчени от директора на Дирекция “Хуманитарни дейности” в община Кърджали Ширин Сюлейманоглу.
Преди началото на днешното състезание всички участници поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски в центъра на областния град.

Още снимки
 Прочитания: 2098 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign