Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Апостола пример за общинските служители

 19 Февруари 2009

По повод 136 години от гибелта на Васил Левски кметът инж. Хасан Азис получи портфейл и картичка с лика и завета на Апостола- “Да гледат на народната работа като своя повече от всичко друго”. Посланието да работи със съвест, човещина и пестеливост, както най-великия българин, му бе връчено от инж. Теодора Каракостова - председател на Клуба на жените- социалистки. Тя допълни, че символичният подарък ще получат и председателят на Общинския съвет Сейфи Неджиб, общинските съветници и главният финансист на общината.
“Приемам посланието ви с отговорност и с мисъл, че всичко, което правим е за всички хора в общината независимо от тяхната партийна, етническа и религиозна принадлежност. Приемам подаръка и като знак за общата ни отговорност за добруването на хората в Кърджали.”, заяви кметът инж. Хасан Азис.
В разговор с г-жа Каракоктова той сподели, че при разпределянето на общинския бюджет трябва да участват не само специалистите, но и всички организации и граждани. В тази връзка кметът прикани всички жители на общината за по-голяма активност при предстоящото обсъждане на Бюджет 2009 и отправи лична покана към жените- социалистки за участие и конкретни предложения.

Още снимки
 Прочитания: 1992 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign