Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметският екип на среща със синдикатите

 19 Февруари 2009

Две поредни срещи проведе днес кметът на Кърджали инж. Хасан Азис с лидерите на двата синдиката -КНСБ и КТ “Подкрепа”-Иванка Караколева и Магдалена Ахчиева. В разговорите участваха също зам.–кметът по образованието Елисавета Кехайова, секретарят на общината Сезгин Бекир и експерти от отдел “Образование” и отдел “Финанси”.
Дискутирани бяха въпроси, свързани с дейността на работещите в образованието като конкретни предложения направиха председателите на учителските синдикални организации към КТ “Подкрепа” Радка Топалова и към КНСБ Нели Арнаудова. По време на срещата бяха обсъдени и общи инициативи между общината и синдикатите.
Тази сутрин кметът посети и офиса на РКС на КНСБ Кърджали, той предостави за нуждите на синдиката лаптоп и мултифункционално устройство.
Иванка Караколева– председател на КНСБ благорари за дарението като подчерта, че техниката е крайно необходима за ежедневната им дейност. Тя увери кметския екип на Кърджали, че доброто сътрудничество трябва да продължи в интерес на хората.
Политиката на общината през последните години е винаги да търси сред опонентите си и своите партньори. В лицето на КНСБ ние открихме такъв партньор, заяви г-н Азис.


Още снимки
 Прочитания: 2209 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign