Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Рок групата на Военно - въздушните сили на САЩ „Директ хит” ще гостува през април в Кърджали

 14 Април 2009

Рок групата на Военно - въздушните сили на САЩ „Директ хит” ще гостува през април в Кърджали.
За концертното турне в България на групата „Директ хит” от 24 до 26 април съобщиха от посолството на САЩ. Турнето включва само три града - Кърджали, Ямбол и Велико Търново. Концертът в Кърджали ще се състои на 24 април от 18:30 часа в Дома на културата. Домакини са Община Кърджали и Дружество „Приятели на САЩ”. Входът е свободен.
„Директ хит” е осем - членен рок ансамбъл, който се състои от музиканти от Оркестъра на Военно - въздушните сили на САЩ в Европа. Групата свири хитове от 1960-те години до днес и включва динамична духова секция, талантлива вокалистка и силна ритъм секция.
Представяна по американската телевизия, „Директ хит” е забавлявала милиони военни и граждански зрители в Европа, както и в Афганистан, Катар и Киргизстан. Независимо дали свири за войската, за ученици в училищата или за десетки хиляди души на музикални фестивали, „Директ хит” винаги изнася експлозивни представления с голям професионализъм присъщ на мъжете и жените, които служат във Военно - въздушните сили на САЩ.


 Прочитания: 1754 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign