Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Концерт за Деня на Земята

 23 Април 2009

Концертът по случай Деня на Земята-22 април събра всички участници в проявите, организирани от община Кърджали .Децата бяха приветствани от зам.-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова, която връчи и наградите на отличилите се в различните инициативи. Първи г-жа Кехайова награди децата, участвали в състезанието по аранжиране на цветя. Представители на училища и детски градини , включили се активно в кампанията , бяха наградени от фирма “Титан –Клинър” ООД и община Кърджали.
Отличени бяха и участниците в конкурса на тема: “Как искам моя град да изглежда по-чист и пъстроцветен” /част от техните съчинения могат да бъдат видени и във фотоалбума към новината./
Организаторите бяха подготвили и викторина с десет въпроса за нашата планета Земя, а наградите за верните отговори осигури “ОЧБ” ЕООД - Кърджали.
В концерта, посветен на Деня на Земята ,участваха ДВГ “До ре ми” и формация за модерен балет “Деваденс” към ОДК Кърджали, оркестърът към Дома на културата, формация за модерен балет към СОУ “Отец Паисий”. Със солови изпълнения се представиха Насрин Зия от ансамбъл “Кърджали” при читалище “Юмер Лютви” и Александрина Полихронова.

Още снимки
 Прочитания: 3003 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign