Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Над 50 щанда участват в 8-мото търговско изложение "Произведено за вас"

 18 Октомври 2005

Днес в 11 часа официално отвори врати осмото поред търговско изложение "Произведено за вас",което се организира в седмицата посветена на Деня на Кърджали 21 октомври.Над 50 фирми от страната и региона участват в традиционният базар.Той бе открит от кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис."8 години са сериозен атестат за едно изложение. Надяваме се, този форум да даде своето принос за обогатяването на програмата за отбелязване на 21 октомври Деня на Кърджали. Надяваме се кърджалийци и гостите на града ни да намерят нещо свое на това търговско изложение. Както всяка година община Кърджали подкрепя подобни изяви, защото това е част от нашата политика за подкрепа на местния бизнес, на малките и средни предприятия", каза инж.Азис.
Програмата на община Кърджали посветена на 21 октомври-Деня на Кърджали продължава с представянето на новоизлезлия литературен алманах "Бумеранг" на дружествата на писателите от Хасково,Кърджали и Димитровград.Поетичната вечер ще започне от 17 часа днес в читалище "Обединение".
От 18,00 часа в Керимовата къща ще бъде представена изложбата на Дружеството на художниците ,а от 18,30 часа кърджалийци и гостите на града могат да видят постановката на софийския театър "Искри и сезони"-"Михал Мишкояд" от Сава Доброплодни.Представлението ще бъде изнесено в Дома на културата.Входът е свободен.
Днес сутринта започнаха и спортните прояви посветени на Деня на Кърджали.От 9,00 часа сутринта стартира турнира по спортна стрелба в РПУ Кърджали ,които продължи до 15 часа.Състезанието протече в отборна и индивидуална напревара.За победителите са предвидени грамоти.


 Прочитания: 2353 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign