Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Кметът Азис: Време е Кърджали да бъде градът на младите и любовта

 14 Февруари 2011

„Кърджали е градът на слънцето! Кърджали ще бъде най-зеленият град! Време е Кърджали да бъде градът на младите и любовта!”. С това послание кметът на Кърджали се разписа на импровизираната Стена на любовта до паметника на Васил Левски днес – 14 февруари, Деня на влюбените. Това бе част от акцията под мотото „Любовта е вечна”, организирана от Детският и младежки парламент към ОДК, тийнейджърското телевизионно предаване „Гепи” и фото-клуб към Детския комплекс.
В центъра на Кърджали момичета и момчета посрещаха минувачите с усмивка и им подаряваха валентинки с любовно послание от рода на „Обечам те толкова, колкото са звездите на небето! Даже и повече!”. „Седма поредна година правим това. И понеже възрастта на членовете на парламента е 16 години, направихме 1600 валентинки, които носят посланието на любовта”, споделиха организаторите.
На една от двете валентинки, които получи кметът инж. Хасан Азис беше изписано посланието: „Прошката е висша форма на любов!” , а на другата: „Обичам те с цялата си душа! Радвам се, че те срещнах! Винаги ще бъда с теб! Винаги ще бъда до теб! Ти си моя ангел!” Градоначалникът каза още, че ще почете днешния Трифон Зарезан като изпие по чаша червено вино със съпругата си.


Още снимки
 Прочитания: 2065 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.