Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Подкрепете Консултативния съвет по туризъм

 25 Февруари 2011

Близо 250 души са гласували в рамките на 15 дни за номинацията на Община Кърджали за получаване на приза на Фондация за прозрачни регламенти в категориите “Най-добра практика за партньорство между общинска администрация и структурите на гражданското общество за реализиране на прозрачност в действията на администрацията” и “Най-прозрачна общинска администрация”. Така към момента за номинираната добра практика от Кърджали „Консултативен съвет по туризъм” вече са набрани 311 гласа. С това тя се нарежда на 4-то място след Стара Загора, Козлудуй и Карлово.
Гласуването продължава до 28 февруари и всеки гражданин на Кърджали може да подкрепи номинацията ни на сайта http://www.ftr-bg.com или чрез препратка към линка за гласуване от сайта на община Кърджали.
Консултативният съвет по туризъм в община Кърджали е създаден с Решение на Общинския съвет №148 от 30.09.2004 г. Той е административно-обществен консултативен орган, създаден на територията на Община Кърджали и ръководен от Кмета на общината. Целта на Консултативния съвет е да подпомогне развитието на туризма на територията на община Кърджали. Правилата за дейността му са описани в Правилник за устройството и организацията на Консултативния съвет по туризъм, приет на заседание на съвета и утвърден от Общински съвет – Кърджали.


 Прочитания: 1517 пъти


2018-2020 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign