Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Трима ветерани се разделиха с местния парламент

 28 Септември 2011

Трима от 15-те общински съветници, които със сигурност няма да влезнат в следващият Общински съвет - Кърджали, днес за последен път взеха думата на проведеното редовно заседание на съвета. След четири мандата като председател на местния парламент, с благодарност за конструктивната работа към колегите си от всички политически сили, се обърна Сейфи Неджиб. „Всяко начало има и свои край, мисля, че през годините не само в този мандат, но и в предишните, ние сме работили добре и защитавайки интересите на общината и хората, които живеят в нея. Като настоящ председател на Общинския съвет Сейфи Неджиб пожела успешна работа на бъдещите общински съветници и заяви, че винаги могат да разчитат на неговите знания и опит, натрупани през годините. Колегите му го изпратиха с букет цветя, картина и ръкопляскания.
Яни Янев, който също не се кандидатира за общински съветник в настоящата кампания, пожела на бъдещите общински съветници от първия до последен ден да спазват клетвата, която полагат и най-вече да се съобразяват с думите ”…да работим в името и интересите на общината...”
С пожелания за ползотворна работа на бъдещите общински съветници и с благодарност към настоящите се обърна и зам.-председателят на Общински съвет - Кърджали Бахар Паолова, която също не е кандидат за общински съветник през новия мандат.


 Прочитания: 2286 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign