Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Сейфи Неджиб отстъпи председателския стол на Ниязи Шакир

 04 Ноември 2011

Днес в кабинета на председателя на Общинския съвет в Кърджали се проведе среща между стария и новия шеф на местния парламент – Сейфи Неджиб и Ниязи Шакир. Двамата председатели размениха в разговор и мнения по основни принципни въпроси, касаещи ръководството на Общинския съвет. Основен сред тях се оказа търсенето на баланс в работата на институциите в полза на гражданите на общината.
„Желая здраве и успех в новото поприще на Ниязи Шакир. Нека той да намери баланса и в работата на Общинския съвет, и в тази на общинската администрация. За да може да не се провалят заседания, да се вземат решения, които ще бъдат в интерес на жителите на община Кърджали. Готов съм с каквото мога да помагам и на председателя, и на кмета, стига те да имат такава нужда и се обърнат към мен за помощ.” Това заяви старият председател на Общинския съвет Сейфи Неджиб, работил на този пост в продължение на 4 мандата.
От своя страна новият председател Ниязи Шакир отвърна: „Убеден съм, че мястото на което сядам е много горещо, но смятам, че ще се справя по две причини. Първата е, че до мен имам един човек, доказал се през годините – г-н Сейфи Неджиб. Вярвам, че може да му имам доверие, вярвам, че във всеки момент ще ме подкрепя. Освен това аз не виждам кой стол в България вече не е горещ. Нещата са много динамични във времето, политиката и ежедневието. Надявам се, че със знанията и опита, който съм натрупал през годините в системата на здравеопазването, ще бъда полезен, ще помогна за решаване на проблемите на гражданите на общината. Разчитам много и на хората, които са ме подкрепяли и на онези, които не са. Убеден съм, че в процеса на работа трябва да има една добра екипност. Надявам се след 4 години да имам повече приятели, повече колеги, на които мога да разчитам и повече хора, с които с чиста съвест мога да седна да си пия кафето”.

Още снимки
 Прочитания: 2190 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign