Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Честит празник, медици!

 06 Април 2012

Кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис и Общински съвет-Кърджали поздравяват всички лекари, медицински специалисти и всички работещи в системата на здравеопазването по случай Световния ден на здравето-7 април. Бъдете все така всеотдайни в денонощния си труд в името на най-важната ценност – човешкия живот! Честит празник!
Продължавайки добрата традиция по повод Световният ден на здравето – 7 април, тази вечер община Кърджали организира тържество по случай празника. На него са поканени представители от всички лечебни заведения на територията на общината. В срещата ще участват и служители от общинското звено “Училищно и детско здравеопазване”. Приветствие към присъстващите ще бъде направено от ръководството на общината, а 11 души ще бъдат отличени за високи професионални резултати .
Отличените са предварително номинирани с предложения от ръководството и колективите на съответните здравни и лечебни заведения. Това са 7 лекари, един стоматолог, и две медицински сестри, един рехабилитатор и един работещ в системата на здравеопазването.


 Прочитания: 1445 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign