Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Как искам Европейският съюз да промени моя град

 17 Септември 2012

Днес, 17.09.2012г., в 9.30 часа в СОУ „Владимир Димитров-Майстора” в гр. Кърджали млади художници от училището символично дадоха старт на конкурса за детска рисунка на тема "Как искам Европейският съюз да промени моя град".
Инициативата се провежда под егидата на министъра по управление на средствата от Европейския съюз Томислав Дончев и се организира от Централният информационен и координационен офис в Администрацията на Министерския съвет и 27-те областни информационни центъра. В рамките на националната кампания до 19 ноември 2012 г. всички деца и ученици на възраст от 6 до 12 години от Област Кърджали могат да представят в рисунки своите мечти за бъдещето на своя град.
Желаещите да участват могат да получат информация за условията на конкурса и да подават картините си в Областен информационни център/ОИЦ/ – Кърджали, ул.Македония, Пазар на производителите, Информационен център-офис 5, тел.: 0361/65334.
ОИЦ – Кърджали е част от мрежата от 28 информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Още снимки
 Прочитания: 1394 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign