Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Родопа и Черно море в творчеството на Георги Шишков събраха почитателите на изобразителното изкуство

 12 Ноември 2013

Четвъртата самостоятелна изложба на художника Георги Шишков събра много почитатели на изобразителното изкуство снощи в Артгалерията в Кърджали. Творецът, бе подредил 33 картини, представящи невероятната красота на Родопа планина и точно толкова привлекателното, но и стихийно Черно море.
Зам.-кметът Елисавета Кехайова пожела на твореца много здраве и да намира своето творческо вдъхновение във всичко, което го заобикаля. И най-вече в младите хора, за които е пример.
Георги Шишков бе поздравен и от бившият директор на СОУ „П.Р.Славейков”, сега народен представител Милко Багдасаров, и от ученическия и учителски колектив на училището. Творецът развълнувано благодари на всички, уважили откриването на изложбата.
Георги Шишков е участвал в много национални и международни изложби. Негови картини има в цял свят. Платната му притежават колекционери в много държави в Европа, Америка и Азия. Четвъртата му самостоятелна изложба бе и проявата с която стартираха поредицата такива посветени на празника на СОУ „П.Р.Славейков“, където Шишков е преподавател.

Още снимки
 Прочитания: 1752 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign