Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Независимият общински съветник д-р Марин Мухтаров дари велостойки Езиковата и гражданите

 12 Ноември 2013

4 метални стойки за велосипеди дари независимият общински съветник от Кърджали д-р Марин Мухтаров на ГПЧЕ „Христо Ботев”, на общината и на спортния комплекс „Дружба” в града. Всяка една от тях е за привързване на 6 велосипеда.
Независимият общински съветник д-р Марин Мухтаров, който е известен и с други свои инициативи, свързани с поставянето на спортни съоръжения в дворовете на училищата, решил възнагражденията си за една година от дейността си като общински съветник да дари за велостойки за ученици и граждани. Самият той е възпитаник на езиковата гимназия в родопския град. „Правя това дарение с мисълта, че трябва да се помага за развитието на масовия спорт сред децата”, каза д-р Мухтаров. Той бе посрещнат от директора на елитното школо Йорданка Чавдарова, която му благодари за жеста.
Това е второто дарение, което прави д-р Марин Мухтаров от началото на мандата си. През пролетта на миналата година за Гергьовден той предостави 700 лева от възнаграждението си на Социалния патронаж, а по-късно дари две баскетболни табла на СОУ „Климент Охридски”
Медикът има идея да бъде възстановена Алеята на здравето в Кърджали, а също така и да се монтират уреди за фитнес на открито.





 Прочитания: 1552 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign