Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Две снегопочистващи фирми почистват Кърджали по график

 29 Януари 2014

Към 9,30 часа тази сутрин 4 от снегопочистващи коли на ОЧБ ЕООД са в работен режим и почистват и опесъчават участъците, за които отговаря дружеството в областният град. Екипите на фирмата работят по график. През нощта други 3 снегорина са почиствали и опесъчавали районите на централна градска част и кварталите „Байкал”, “Студен кладенец” и “Боровец”. Групите работят на смени, но при необходимост може да бъде изведена на терен цялата налична техника.
Същевременно “Пътно поддържане” ЕООД, е извършило почистването и опесъчаването на двата моста над Арда. Работи се и в кварталите “Горна гледка”, “Веселчане” и “Възрожденци”.
От 6 до 9.30 часа тази сутрин мобилния екип от общинския отдел „Транспорт, рекламна дейност и общинска реклама” е проконтролирал работата в участъците, за които отговарят двете фирми. Не са констатирани проблеми.
Следобедните часове мобилният екип към отдела отново ще направи обиколка по участъците, а кметовете на населените места имат задължението да сигнализират за възникнали усложнени ситуации, породени от снеговалежа. Прочитания: 1301 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign