Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

„С игри да станем по-добри”

 15 Октомври 2014

Много усмивки и настроение донесе днешният спортен празник, организиран по повод 21 октомври –Деня на Кърджали. Обединени от мотото „С игри да станем по-добри”. В него се включиха близо 300 деца от подготвителните групи на 11 детски градини на територията на града.
Децата се пренесоха в бъдещето с помощта на звездния професор Алабалисимос и феите Касиопея и Андромеда. Фантастичните герои / актьори от театър „Чар” Пловдив/ се пренесоха в далечната 2064 година с машина на времето, след което дадоха старт на спортната надпревара. Централната алея на новия парк „Арпезос-Север” се превърна в място за демонстрация на бързина, сръчност и смелост за участниците.
Всички бяха поздравени от зам.-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова, която им пожела много победи в игрите и приятни емоции.
Състезанието, което се провежда за трета поредна година продължи близо час, а всяка една игра бе придружена от напътствията на учителките и под бурните аплодисменти на отборите, възгласите на децата и многобройната публика.
За всички участници в празника общината бе осигурила награди и медали, защото нямаше еднолични победители. Победители бяха всички.


Още снимки
 Прочитания: 1343 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign