Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Да спортуваме заедно

 15 Октомври 2014

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ КЪРДЖАЛИ,

Областен информационен център Ви кани да участвате в спортен празник в гр. Кърджали, който е част от националната инициатива „Да спортуваме заедно” на мрежата от 28-те Областни информационни центрове в страната.

Програмата включва велообиколка на обекти в Кърджали, които са обновени със средства от Европейския съюз. Проявата ще стартира на 18 октомври 2014 г. /събота/, в 11.00 ч., от Областен информационен център на Пазар на производителите, а след финала на велообиколката празникът ще продължи с хепънинг в новия парк „Арпезос Север”.
Велосипедистите ще имат възможност да участват в томбола за 4 велосипеда.
За всички участници в спортния празник са подготвени награди и изненади.

Очакваме Ви да спортуваме заедно.

Областният информационен център – Кърджали е изграден по проект с регистрационен номер 0066-ОКЖ-3.3 ”Създаване на областен информационен център в гр. Кърджали”, Договор за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG161PO002-3.3.02-00012-C0001, който се финансира по Оперативна програма „Техническа помощ".

www.eufunds.bg
Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма «Техническа помощ», съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


 Прочитания: 1246 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign