Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Състезание по вдигане на тежести

 20 Ноември 2014

Спортен Клуб по Фитнес и Културизъм „Титан” – Кърджали съвместно с Община Кърджали, организират състезание по вдигане на тежести от лежанка на 25 ноември 2014 година /вторник/ от 18.30 часа във фитнес залата на Спортен комплекс „Арпезос” в гр. Кърджали.
Спортното състезание под надслов „Здрави и силни” ще засегне един от най-сериозните проблеми, пред които сме изправени днес, а именно насърчаването на подрастващите да повишават своята физическа активност. Не спортуващите млади е по-вероятно да станат не спортуващи възрастни.
Състезанието е форма за демонстрация и насърчаване за практикуване на спорт за намаляване и премахване на риска от развитие на болести с напредването на възрастта. Повишената физическа активност води до повишено качество на живот, подобрява здравето, създава социални навици, подобрява самочувствието и намалява риска от заболявания.
Крайният срок за записване на всички заинтересовани юноши на възраст до 18 години да се включат в състезанието е до 24 ноември /понеделник/ 2014 година във фитнес залата на Спортен комплекс „Арпезос” в гр. Кърджали. Планирани са награди за победителите. Входът е свободен за участници и публика. Прочитания: 1012 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign