Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Ден на таланта се проведе в ОУ”П.К.Яворов”

 30 Ноември 2014

В ОУ „П.К.Яворов” в Кърджали се проведе Ден на таланта по националната програма „На училище без отсъствия”. Физкултурният салон се оказа тесен за учениците, техните родители, учители и гости на тържеството.
Тържеството започна с изпълнение на група за песни с ръководител Калинка Тодорова. Те изпяха „Песен за таланта”, „Шаба-даба” и македонската песен „Бре воденичарю”. Изпълненията бяха бурно аплодирани от ученици, учители и родители. Сред аплодиращите бяха и гостите на тържеството г-жа Цеца Гранитска – експерт в РИО, г-жа Вилдан Сефер – експерт в Областната администрация, г-жа Нели Попова – главен специалист в община Кърджали и здравният медиатор Ердинч Хасан.
Празникът на таланта продължи с Русенско хоро, изпълнено от малките ученици от 2, 3 и 4 клас с ръководител г-жа Гинка Захариева. А гръцкото хоро изиграно от децата от 5 клас взриви темпераментната публика.
За всички изпълнители и участници в Деня на таланта в ОУ „П.К.Яворов” имаше осигурени от Националната програма „На училище без отсъствия” награди.

Още снимки
 Прочитания: 1176 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени. Webdesign