Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

В памет на Апостола

 09 Февруари 2015

Състезание по ДАРТС с ученици от 1- 4 клас от училищата в Кърджали се проведе в Военния клуб. Проявата е част от поредиците инициативи за отбелязване на 142-та годишнина от обесването на Васил Левски и се организира от Военния клуб и ОУ „Васил Левски“ .
Николай Ръжев от клуба приветства участниците и откри състезанието, а ученици ОУ „Васил Левски“ представиха вълнуваща програма от стихове и песни посветени на великия българин. На първите три места в състезанието се класираха отборите на ОУ „Св. Климент Охридски“, СОУ „Йордан Йовков“, ОУ „П.К.Яворов“ , които бяха наградени с грамоти и подаръци. Най- точен от всички стрелци бе Стефан Мирославов от СОУ „Йордан Йовков“, които спечели в „дуелна стрелба“ срещу Никола Андонов от ОУ „Св. Климент Охридски“. Победителят получи индивидуална награда и грамота.
Отбелязването на 142-та годишнина, Военният клуб и партньори ще продължат с конкурс за детска рисунка на тема: „Левски в детските очи“ с ученици от 5-7 клас, състезание „Левски скок“ на 17.02.2015г. с ученици от 8-12 клас и с вечер за Левски, която ще се проведе на 18 февруари от 17.30 в конферентната зала на Военния клуб.

Още снимки
 Прочитания: 1341 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign