Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Славейковци раздадоха „Даскеер”-и за 14-ти път

 25 Февруари 2015

За 14-та поредна година ученическият парламент при СОУ „Петко Рачов Славейков организира церемонията по връчване на наградите за учители „Даскеер”. Младежите за пореден път вложиха сърцето и душата си, артистичните и певческите си умения, креативността и изобретателността си, за да зарадват своите учители. Пъстра палитра от ученици с големи сърца на различна възраст излезе на сцената в двучасовото шоу, което предизвика водопад от емоции.
След него дойде ред и на награждаването на най-заслужилите учители по предмети, определени от предварително проведена анкета в класовете от V до ХІІ-ти. Освен наградите по предмети славейковци всяка година определят и специални награди, които често са по-очаквани и желани. Така бяха обявени и носителите на призовете за най-добър начален учител, за най-деен учител с перфектна имитация, за най-забавен, за най-любим и за най-секси учител.
Безспорно най-силният момент в целия многопластов „Даскеер” бе награждаването на учител за пример. Такъв учител е Христина Стайкова. По стечение на обстоятелствата 24 февруари е и рожденият ден на младата преподавателка. След обявяването на името й всички участници изпълниха сцената и изпяха Happy Birthday, а публиката спонтанно се изправи на крака. Последва награждаване на най-добрите дванадесетокласници по предмети, което в последните години също се превърна в традиция. В края на тържеството бе обявено, че всички приходи от билетите ще бъдат внесени по сметката за лечението на г-жа Христина Стайкова.

Още снимки
 Прочитания: 1369 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign