Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Директорът на СОУ «Йордан Йовков» Кърджали Недялка Кюпреджиева с награда от Синдикат «Образование» към КТ «Подкрепа»

 18 Май 2015

За отлично партньорство и социален диалог Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ отличи директора на СОУ «Йордан Йовков» Кърджали Недялка Кюпреджиева. Наградата й бе връчена по време на IX-та Национална конференция на синдиката, проведена на 15 и 16 май, в зала „Европа“ на хотел „Рамада“ гр. София.
В рамките на форума синдикалистите направиха преглед и анализ на образователната система в България. Бяха набелязани проблемите и потърсени решения за преодоляване на трудностите пред българското учителство.
Във финалната част на конференцията, традиционно в навечерието на 24 май, бяха връчени и наградите за особени заслуги в областта на просветното, културното и синдикално дело „Стоян Михайловски“. Наградата е учредена от Синдикат „Образование“ към КТ „Подкрепа“ и се връчва на отличени учители и преподаватели, като чрез нея се популяризира сред обществеността техният професионализъм, граждански принос, талант и постижения. Съгласно статута на наградата, номинирането и излъчването на носителите е в една група – „Учител на годината“, като в групата се включени 7 категории.

Още снимки
 Прочитания: 1267 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign