Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

С поздравителен адрес и цветя общинските служители посрещнаха новия стар кмет на Кърджали инж. Хасан Азис

 10 Ноември 2015

С поздравителен адрес и цветя общинските служители посрещнаха новия стар кмет на Кърджали инж. Хасан Азис.
„ Вярваме, че ще работим за по – доброто бъдеще на нашия град, пожелаваме ви успехи във всички ваши усилия. Ще бъдем до вас в тази отговорност и дълг към кърджалийци.Нека не ви напускат вярата и дръзновението за изграждане новия облик на Кърджали. На добър час !”, се посочва в адреса на общинска администрация.
Инж. Хасан Азис благодари на всички за доверието.„Екипът на кмета е всеки един от вас, защото дейността на кмета се оценя с работа на всеки общински служител”, каза градоначалникът.Той подчерта, че през следващите 4 години неговите очаквания са заедно да направят новия мандат един от най – добрите и най – успешните за развитието на общината. Инж. Азис припомни направеното от Петко Калчев и всеки един от досегашните кметовете на Кърджали.
На импровизираната пресконферениця в кабинета си, на която присъстваха част от новоизбраните общински съветници и кметове на кметства, инж. Азис коментира, че няма непознати проблеми в общината и още от първия ден на новия мандат работата по решаване на задачите продължава.
„Започвам с конкретни неща - инспекция на проекта за подмяната на тротоарите по бул.„България”, оперативка с шефове на дирекции. Един от най-важните проблеми обаче, с които ще се захванем в следващите дни е укрепване на свлачището в с.Сипей, обясни кметът. Инж. Азис заяви, че има доверие на колегите си и на този етап е рано да се говори за промени в общинска администрация.

Още снимки
 Прочитания: 1652 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign