Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Честит празник!

 07 Април 2016

Днес отбелязваме Световния ден на здравето, който е глобална инициатива и приканва всички – от световните лидери до гражданите на всички страни, да се фокусират върху едно здравно предизвикателство със световна значимост. Акцентирайки върху определени здравни проблеми, Световният ден на здравето дава възможност да се започнат колективни действия за опазване здравето на хората и тяхното благоденствие.
През 2016г. темата е свързана с превенцията и лечението на диабета. Усилията са насочени към повишаване на информираността на хората за ръста на разпространение на диабета и неговите тежки последици за здравето, и предприемане на действия за справяне със заболяването, включващи превенция, диагностика, лечение и грижи за хората с диабет.

Уважаеми здравни работници,
Приемете моите най-искрени поздрави по случай професионалния ви празник!
От името на всички жители на община Кърджали ви благодаря за достойния и всеотдаен труд, за изключителната ви човещина и съпричастност към болките на всички нас.
Благодарим ви за надеждата, с която ни дарявате, за грижите за здравето и дълголетието ни, за благородството и морала, въпреки трудностите и неразбирането. Имате нашата подкрепа и хиляди благодарни пациенти и приятели, които разчитат на вас в най-трудните си моменти.
Бъдете живи и здрави!
Бъдете благословени, усмихнати и щастливи!
Честит празник!

инж.ХАСАН АЗИС - КМЕТ НА ОБЩИНА КЪРДЖАЛИ


 Прочитания: 1382 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign