Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Пролетно почистване

 20 Април 2016

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

Пролетта настъпи, въпреки дългата и скучна зима! Нека се огледаме и решим как да направим околното пространство на дома в който живеем по-приветливо, по-чисто и по-красиво!

Община Кърджали Ви кани да се включите в традиционното пролетно почистване във връзка с Деня на Земята – 22 април и Великденските празници.

Предлагаме Ви съдействие за почистване на прилежащите територии към Вашия жилищен блок /почистване, метене, тесане на тротоари и прекопаване на зелени площи, както и оформяне на храсти/.
Събраните отпадъци, с изключение на строителни отпадъци и камъни можете да изхвърляте до съдовете за твърди битови отпадъци. Ще бъде осигурено своевременно обслужване на същите. Молим ползвайте контейнерите по предназначение!

При интерес от Ваша страна, направете заявка един ден предварително на следните телефони 0361/ 67 379, 67 380, 67 381 – Община Кърджали.


Разчитаме на Вашата подкрепа и активно участие за да стане град Кърджали още по-красив и посрещне Празниците в още по – приятна обстановка и с настроение.


Община Кърджали
Отдел „Опазване на околната среда”


 Прочитания: 1177 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign