Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Общински съвет по наркотични вещества организира среща - беседа с Желяз Турлаков основател и ръководител на Общност „Ново начало"

 25 Април 2016

Общински съвет по наркотични вещества град Кърджали организира среща - беседа с Желяз Турлаков основател и ръководител на Общност „Ново начало” и с бивши зависими от общността. Срещите ще се проведат на 26 и 27 април в залата на Бизнес инкубатора.
Първата среща, която е насочена към родители, учители и специалисти работещи с млади хора, ще се състои на 26 април 2016 г. от 14,30 часа, а втората предназначена за учащи младежи и девойки на 27 април от 10,30 часа.
Всеки желаещ може да се включи в организираните дискусионни панели в двата дни. Очаква ги интересна среща с човека, чието верую е свързано с отстояването на каузата, че всеки зависим има право на шанс и възстановяването му не е мит и куха фраза, а изпълнено със съдържание послание, начин на живот и реално постижима цел.
Желяз Турлаков е специализирал групова анализа към Университет “Зигмунд Фройд” – Виена и срещите с него винаги са интересни, заради задълбочените анализи, сериозното отношение към проблематиката, засягаща децата и младежите и превенцията на употребата и злоупотребата на наркотични вещества, допълват организаторите.

 Прочитания: 1361 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign