Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

„Бъдители“ гостуват на Общински съвет по наркотични вещества в Кърджали

 22 Юни 2016

Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа по покана на Сезгин Бекир – председател на ОСНВ и секретар на община Кърджали.
Събитието се провежда във връзка с 26-ти юни, който е Международен ден за борба с наркотиците и наркотрафика. Чрез инициатива „Бъдители“ организаторите желаят да покажат на младите хора как човек постига върхове, как да се реализираме и да успеем в живота. Лекцията ще бъде посетена от ученици в 10-ти и 11-ти клас от всички училища в общината и други младежи до 23 години.
Пред младите хора за бизнеса и живота ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а специален гост-лектор ще бъде Павел Николов – собственик на фирма „Аква Системс“ ООД, която се занимава с технологии за пречистване на питейни води.
Благотворителна инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхнови и мотивира младите хора ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа в зала Бизнесинкубатор (ул. "Отец Паисий" 12).Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.
Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.
Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш! Прочитания: 2203 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign