Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Откриха новата учебна година в Центъра за подкрепа за личностно развитие

 14 Септември 2016

Ученически общежития, по Новия закон за предучилищно и училищно образование формулирани като Център за подкрепа за личностно развитие, откриха днес новата учебна 2016/2017 година. През тази година възпитаниците на Центъра са 219, като средния им успех е много добър 4,75, а 68 от тях са с отличен успех, 49 с много добър, 81 с добър и 21 със среден.
Това заяви в поздравителното си слово пред ученици, учители и родители директорът на Ученическите общежития Светлана Янева. В тържеството участваха заместник-кметът на община Кърджали Елисавета Кехайова и експертът в областната администрация Вилдан Сефер.
По време на тържеството тържествено и под звуците на химна на България бе издигнат националния трибагреник и бе посрещнато ученическото знаме.
От името на кмета инж. Хасан Азис, учители, ученици и родители бяха поздравени от заместник-кмета на община Кърджали Елисавета Кехайова.
Присъстващите на тържеството по повод откриването на новата учебна година в Ученически общежития бяха поздравени и от експертът в областната администрация Вилдан Сефер, която предаде и поздрава на областния управител Илия Илиев.
Тържеството завърши с кратка музикална програма подготвена от учениците при Център за подкрепа за личностно развитие в Кърджали.

Още снимки
 Прочитания: 1337 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign