Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Най-добрите премериха сили в спортното състезание по вдигане на тежести

 20 Декември 2016

За трета поредна година спортният клуб по фитнес и културизъм „Титан” събра най-големите ентусиасти, които се включиха в тежката надпревара по вдигане на тежести от лежанка. Те премериха сили пред погледите на многобройните зрители на спортното състезание „Здрави и силни”, което се проведе на 19 декември 2016 година от 18.00 часа във фитнес залата на Спортен комплекс „Арпезос” в Кърджали. Демонстрациите преминаха под зоркия поглед на четиричленната съдийската комисия, в чийто състав влизаха главният специалист в общинска администрация Тодор Радев и спортистите Николай Милчев, Андрей Милчев и Антон Димитров.
Постиженията на участниците определиха и победителите. На първо място със 160 кг. се класира Еркан Юсуф, на второ Мустафа Халил със 135 кг.,а на трето Едис Исабанашак със постижение от 120 кг.
Победителите бяха наградени от председателя на спортен клуб по фитнес и културизъм „Титан” – Кърджали – Златко Каменов, който им връчи купи и материални награди. Да насърчат и подкрепят спортното състезание в залата присъстваха гражданство и много известни и неизвестни спортисти, фенове и личности, които подкрепят и практикуват спорта и физическата активност, не без известните д-р Господинов, д-р Макаков, представители от община Кърджали, общински съветници и много други.
Състезанието „Здрави и силни” се инициира като форма за демонстрация и насърчаване за практикуване на спорта, за подобряване здравето, създаване на социални навици, подобряване на самочувствието и намаляване на риска от заболявания.
То се организира за трета поредна година по инициатива на спортен клуб по фитнес и културизъм „Титан” – Кърджали с председател Златко Каменов съвместно с община Кърджали. Прочитания: 1608 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign