Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Предновогодишно обръщение на кмета на Кърджали

 31 Декември 2016
Уважаеми съграждани,
Бих искал да се обърна към Вас с информация, касаеща промените в Община Кърджали.
На 30 декември бяха назначени нови заместник кметове. Мюмюн Али ще отговаря за ресор „Общинска собственост и икономическо развитие". Инж. Катя Митовска досегашен главен инженер на общината и началник отдел „Инвеститорски контрол и строителство" поема ресор "Строителство и териториално развитие". Веселина Тихомирова ще отговаря за ресор „Хуманитарни дейности". Искам да благодаря на колегите г-жа Елисавета Кехайова и г-н Иван Велев, с които не малко години работихме по проекти и идеи за по-красив Кърджали. Оценявам всеки ден от нашата съвместна работа и благодаря за всеотдайността, с която приемаха предизвикателствата.
На новите колеги искам да обещая, че ще имат много задачи, защото гражданите на Кърджали имат изисквания. Благодаря им за готовността, с която поемат тежките ресори в Община Кърджали. Успех!
И не на последно място искам да благодаря на всички граждани, които ме подкрепят и вярват в провежданата от мен политика в Община Кърджали. Беше необходима промяна, защото посоката на развитие на общината не е само една. На всички жители на Община Кърджали и на моите опоненти желая здраве и късмет. И нека не се притесняват да контактуват с мен, и да се възползват от възможностите, които могат да им бъдат предоставени, стига техните идеи да са в интерес на Кърджали.
Весели новогодишни празници! Прочитания: 1142 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign