Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

12 сигнала са подадени на дежурния телефон в Община Кърджали днес

 19 Януари 2017

Пътищата в община Кърджали са проходими при зимни условия и няма затворени за движение. Това съобщи зам.-кметът на Община Кърджали Мюмюн Али. До 16 часа днес на дежурния телефон 0361 67 397 са подадени общо 12 сигнала, само два от които от села в общината. Преди обяд е постъпил сигнал за закъсал автобус по пътя за Крайно село, а за настъпила водопроводна авария и спиране на водата е сигнализирано от с. Висока поляна. И десетте сигнала от жители на областния град са за непочистени улици, а на всеки от тях е реагирано своевременно, каза още зам.- кмета Али.
„Много често, обаче след като се изпрати техника по сигнал за почистване на улиците, се оказва, че тя не може да влезе заради паркирани автомобили. Затова и молбата ми към гражданите на Кърджали е да съдействат в подобни случаи, за да може фирмата отговаряща за почистването в областния град да си свърши работата”, подчерта Мюмюн Али.
Освен фирмата в града, в селата работят още десет, а всичката техника е на терен, каза още зам.-кметът. Към момента няма сигнали от фирмите за недостиг на материали. Зареждането със сол и пясък се извършва по график.Хората на хемодиализа са настанени в болницата, засега няма проблем и със зареждането на хранителни продукти, каза още Мюмон Али.

Още снимки
 Прочитания: 1745 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign