Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Инж. Азис представи новия кметски екип

 26 Януари 2017

Кметът на община Кърджали инж. Хасан Азис представи днес официално новия си екип. Той включва четирима заместници, всеки един доказал се в своята област и имащ достатъчно професионална квалификация.
Инженер Катя Митовска, която поема нелекия ресор "Строителство и териториално развитие", е с 12 години стаж в Общинската администрация. Тя е била ръководител на много успешни европейски проекти.
Веселина Тихомирова, оглавява ресор „Хуманитарни дейности". Тя работи от 12 години в сферата на образованието и има необходимия административен опит.
Мюмюн Али е икономист, от 9 години кмет на село Люляково, и в детайли познава проблемите на местното самоуправление и населените места.
С натрупания опит от пет години в общинска администрация и след това, като началник на общинската служба „Земеделие” Тунджай Шюкрю е също доказал се професионалист, подчерта на брифинга днес инж. Азис.
„Имам големи очаквания от този екип. Надявам се колегите да наваксат изминалата една година и вярвам, че те ще се справят по най-добрия начин”, каза по време на представянето им градоначалникът. Той допълни, че този екип е натоварен с големи очаквания не само от страна на администрацията, но и от страна на жителите на общината и представителите на различните сфери от обществения живот, от бизнеса до образованието.
Новият кметски екип продължава и модела на управление на Кърджали през последните години, не само със своята професионалност и експертност, но той съчетава и модела на представителност на всички общности, живеещи на територията на общината, каза още инж. Азис.


 Прочитания: 1374 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign