Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Компрометираната настилка на пътя за Източната индустриална зона ще бъде възстановена от фирмата изпълнителка

 30 Януари 2017

Настилката на пътя, водещ към Източната индустриална зона на град Кърджали, ще бъде възстановена от фирмата изпълнител „Караман”ООД. Това заяви кметът на общината Хасан Азис, в отговор на питане от страна на общинския съветник от Реформаторския блок Радослав Милев.
При извършен оглед на 24 януари 2017г., на ремонтираната улица по договор от 15.12.2016 година, специалистите от отдел „Инвеститорски контрол и строителство” при Общинска администрация Кърджали са констатирали нередности и дефекти по положения нов асфалто-бетон на голямо-размерните кръпки, изпълнени в част от улицата. Появили са се и нови нарушения на платното в частта на преасфалтирания участък.
Съгласно сключеният договор с фирмата изпълнител на обекта всички дефекти появили се в гаранционният срок ще бъдат отстранени за сметка на фирмата изпълнител, а ремонтните дейности ще започнат при благоприятни атмосферни условия, заяви инж. Хасан Азис. Той подчерта, че преди започване на отстраняването на дефектите служител на община Кърджали, съвместно с представител на фирмата изпълнител ще извършат допълнителен оглед на обекта за определяне на обема на възстановителните дейности.


 Прочитания: 1295 пъти


2018-2023 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign