Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Благотворителна кампания

 10 Май 2017

Общински съвет за наркотични вещества и Превантивно - информационен център /ПИЦ/ Кърджали организират благотворителна кампания, чрез която ще бъдат подпомогнати млади хора, попаднали под наркотична зависимост. Акцията стартира на 9 май и продължава до 18 май. Тя минава под мотото „Когато правиш добро, дори да е малко, то никога не е напразно !”, съобщи Валентина Грудева, ръководител на ПИЦ Кърджали.
Целта е да се съберат трайни хранителни продукти / брашно, олио, захар, бобови култури , консерви / и хигиенни материали / сапуни, прахове/, които ще бъдат дарени на терапевтичната общност за лечение на зависимости „Рето – Надежда” в Пловдив.
Желаещите да се включат в кампанията могат да предоставят продуктите в сградата на Стария общински съвет / до Дома на културата/, стая 309 , етаж 3 – в Превантивно - информационен център. За информация тел. 0361/ 6 -41 43.
Събраните дарения в рамките на акцията ще бъдат предадени лично от юношите при младежкия клуб към Съвета по наркотични вещества, придружавани от председателя на ОСНВ Сезгин Бекир. Идеята е не само да подпомогнем тези зависими хора, но и да ги срещнем с подрастващи от Кърджали, които да зададат своите актуални въпроси, допълни Грудева. Прочитания: 1528 пъти


2018-2022 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign