Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Футболен турнир за Деня на детето организира община Кърджали

 30 Май 2017

За Деня на детето, Община Кърджали организира Детски футболен турнир, който ще се проведе на 01.06.2017г. от 10.00 ч. в Парк „Арпезос – Север 3”. С идеята турнирът да привлече малки и големи да се забавляват и спортуват в Деня на детето Община Кърджали изпрати покани до всички учебни заведения за включване в инициативата. На поканата се отзоваха 8 учебни заведения от общината, които ще се включат в турнира със свои отбори съставени от ученици от 5 до 7 клас. За купата на кмета ще се борят футболните отбори на СУ „Отец Паисий” – гр. Кърджали, СУ „Петко Рачов Славейков” – гр. Кърджали, СУ „Йордан Йовков” – гр. Кърджали, СУ „Владимир Димитров – Майстора”, СУ „Св. Св. Кирил и Методий” – гр. Кърджали, ОУ „Пейо Крачолов Яворов” – гр. Кърджали, ОУ „Васил Левски” – гр. Кърджали и ОУ „Никола Йонков Вапцаров” – с. Рани лист.
Вече са ясни и съставите на футболните отбори, които не могат да не надвишават 15 ученици /8 +1 – основен и до 6 – резерви/. Всеки мач ще включва две полувремена от по 15 мин.
За победителите Община Кърджали е осигурила купи за първо, второ и трето място, а за всички отбори са осигурени футболни топки, грамоти и лакомства.


 Прочитания: 1123 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign