Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Съветът по наркотични вещества предостави храни и хигиенни материали на къща за наркозависими

 31 Май 2017

Днес екипът на Общинския съвет по наркотични вещества – Кърджали /ОбСНВ/ начело с председателя му Сезгин Бекир посети къщата на Сдружение “Рето – надежда“ в с. Войводиново, което е създадено, за да подпомага за физическата и социална интеграция на лица попаднали в капана на наркотичната зависимост.
Екипът лично предостави хранителни продукти и хигиенни материали, които бяха събрани в благотворителната кампания, организирана от Общински съвет по наркотични вещества под надслов „Когато правиш добро, дори да е малко, то никога не е напразно“.
Кампанията се реализира с помощта на редица дарители, към които инициаторите изразяват своята благодарност. Това са управителите на магазините Перфект 1 и Перфект 3, магазин Парадайс и магазин Милена Грозева, както и всички техни клиенти, които проявиха съпричастност чрез дарителски жест.
От ОбСНВ изразяват и специална благодарност към учениците и учителите на СУ “ Йордан Йовков“, Окръжен и Районен съд и Окръжна прокуратура Кърджали, Домашен социален патронаж и администрацията на Община Кърджали.

Още снимки
 Прочитания: 1885 пъти


2018-2021 © Община Кърджали, Всички права запазени.