МЕНЮ
НОВИНИ
УСЛУГИ
ЕЛЕКТРОННИ УСЛУГИ
ФОРМУЛЯРИ
НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ
ПУБЛИЧНИ РЕГИСТРИ
ПЛАНОВЕ И ПРОГРАМИ
СТРАТЕГИИ
ОТЧЕТИ
БЮДЖЕТ И ФИНАНСИ
ЗЕМЕДЕЛИЕ
ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА
Декларации за конфликт
      на интереси

Бюлетини на Община
      Кърджали

Културен календар 2017
Спортен календар 2017
Телефонен указател
Работно време
Банкови сметки
Побратимени градове
Полезни връзки
6600, гр. Кърджали,
бул. "България", №41
Община Кърджали

Горещ телефон:
(0361) 6-73-19
кмет: (0361) 6-73-02
факс: (0361) 6-29-68
municipality@kardjali.bg
mayor@kardjali.bg

Общински съвет телефони:
(0361)6-74-01
(0361)6-74-02
факс: (0361) 6-15-39
obstinski_savet_kj@mail.bg


Page Rank
eXTReMe Tracker
Посл. актуализация:
18 Октомври 2017
Site ver. 3.0


  НОВИНИ

[11 Юни 2017]

Кърджалийци гостуваха в побратимената румънска община Меджидие


[Още снимки]


На 9 юни 2017г. на посещение в побратимената община Меджидие, Румъния бяха кметът на община Кърджали инж.Хасан Азис, заместник кметът Мюмюн Али и група кметове на населени места.Кърджалийци проведоха среща с кмета на Меджидие Валентин Врабие, който е на този пост от 1 г. Той поздрави гостите и изрази задоволство, че контактите между двете побратимени общини продължават. Чувствам ви близки, самият аз съм бил кмет на населено място в продължение на 8 години и знам, че отговорността е твърде голяма, каза в приветствието си към кърджалийските кметове румънският домакин.Меджидие има много сходни неща с Кърджали, населението е смесено, 30 на сто са мюсюлмани. Общината реализира европейски проекти, прави усилия да привлече инвестиции и да реши проблема с безработицата.В момента има готови 33 проекта за над 100 млн.евро.
Инж.Азис благодари на домакините за топлото посрещане и пожела успешен мандат на румънския си колега. Той разказа за последните реализирани проекти по европейски програми в Кърджали.Изрази надежда, че сътрудничеството между двете общини ще се разширява и покани румънския си колега в Кърджали за празника на града на 21 октомври. Нашата община е придобила известност в България като столица на толерантността, радвам се, че вие също сте пример във вашата страна за добро съжителство, разбирателство и толерантност между гражданите от различни етноси и вероизповедания, посочи инж.Азис.
Двамата кметове си размениха подаръци. Домакините от румънската община бяха подготвили кратка музикална програма, представяща песните и танците на различните местни етнически групи.Кърджалийската делегация се запозна със забележителностите на Меджидие и близкия град Констанца.


Новината е посетена: 718 пъти

ТЪРСЕНЕ

kardjali.bg

АНКЕТИ


[ Резултати ]

ФОТОГАЛЕРИЯ

Оперативна програма Околна среда 2007-2013г.

Проект „Интегриран воден проект за Кърджали: изграждане на ПСОВ и довеждащ колектор, разширение и реконструкция на водоснабдителната и канализационна мрежа”


Плащане на данъци


Пази гората от пожари


 
© 2004-2017, Municipality of Kardjali. All Rights Reserved. Web design
 
Хотел Главатарски хан Вили Болярка