Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

За втора поредна година посрещаме първото юлско утро на брега на яз. Кърджали, до „Емона”-та

 19 Юни 2017

Със съдействието на Община Кърджали, за втора поредна година, кърджалийци и гостите на града ще посрещнат първото юлско утро на брега на яз. „Кърджали”, пред кораба „Емона”. Шест рок банди ще подгряват градуса на настроението по време на Джулая. Всички те при изгрева на слънцето на 1 юли ще изпълнят заедно легендарната песен на „Юрая Хийп” – „Юлско утро”.
В 20:30 ч вечерта на 30 юни лично кметът на Община Кърджали инж. Хасан Азис ще открие официално събитието, както се случи и миналата година. След това „Олд Скуул Бенд" от града-домакин ще стартира рок-партито. „Великолепната шесторка" „КЕФ БЕНД", също от Кърджали, ще продължи да нажежава напрежението. Пловдивската банда „Стийлърс" ще направи своя дебют на кърджалийска сцена. Познатите вече „Хоризонт" от София са четвърти по ред, следвани от пловдивските млади надежди „Джимис Бенд". Бургаската група „Стокхолм" предизвика еуфория при последното си участие и се очаква да направи същото.
Организатор на събитието отново е кораб-ресторант „Емона" с подкрепата на Община Кърджали и спонсорство от фирмите „Вимакс" - Кърджали, „Каменица" АД, „Унитех" ООД - Кърджали.


 Прочитания: 2218 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign