Панорамен изглед на Кърджали


Начало Новини

Двама нови общински съветници положиха клетва

 22 Юни 2017

Двама нови общински съветници - Миглена Топалова от ДПС и Назми Мюмюн от БСП, положиха клетва днес в местния парламент. Те заеха местата на Себихат Неджиб и Мердие Ибрям , чиито правомощия предсрочно бяха прекратени с решение на Общинската избирателна комисия.
Зам.-председателя на комисията Петър Бояджиев връчи удостоверенията на новите общински съветници, а те се заклеха в Конституцията ,че ще спазват законите на страната и ще работят в интерес на кърджалийци, след което подписаха и клетвени листове.
Във връзка с предсрочно прекратените пълномощия на общинските съветнички Себихат Неджиб и Мердие Ибрям, като втора точка в дневният ред на днешното заседание на Общински съвет бяха направени и промени в състава на Постоянните комисии. По предложение на председателите на групите съветници на БСП-Милко Багдасаров и на ДПС Мухаррем Мухаррем, Назми Мюмюн от БСП и Миглена Топалова от ДПС бяха избрани за членове на постоянни комисии в местния парламент.
Назми Мюмюн бе избран за член на пет от комисиите. Тези по „Устройство на територията”,”Транспорт, безопасност на движението и комуникации”,” Развитие на селските райони, земеделие и гори”,” Предотвратяване и установяване на конфликт на интереси” и „Комисията по етика”.
Миглена Топалова бе избрана за член на две постоянни комисии към Общински съвет Кърджали - тези по „Образование, култура, вероизповедания и международно сътрудничество” и по „Младежки дейности и спорт”.

Още снимки
 Прочитания: 1971 пъти


2018-2024 © Община Кърджали, Всички права запазени.Webdesign